• Day in the life in Lith (NB)

    5 april 2019

Day in the life (DITL) fotoreportage in Lith.

Begin april mocht ik naar Lith om Paul, Marian, Anna (5) en Thijmen (2) te fotograferen tijdens een “day in the life” reportage. Marian vertelde me dat Anna van bakken houdt en ze wilde graag een cake maken, dus na een glaasje drinken met wat lekkers gingen Marian en Anna aan de slag.
Het was weer een prachtige dag met lekkere temperaturen dus er kon volop buiten gespeeld worden en dat was ook precies wat Paul en Thijmen gingen doen. Nadat de cake in de oven stond gingen ook Anna en Marian lekker mee naar buiten. Wat heerlijk om te zien hoe iedereen geniet van het buitenzijn en samenspelen!

Als Mama aan het avondeten gaat beginnen, gaan Anna en Thijmen verven, Anna schildert er flink op los en Thijmen zit heerlijk te kliederen en is het er niet mee eens als Anna snel even de verf omwisselt, wat voor mij heerlijke moment oplevert om te fotograferen. Al snel was het etenstijd en daarna lekker samen in bad! En natuurlijk nog een plakje van de zelf gebakken cake eten, jammie!! Nadat Thijmen in bed ligt doen Papa, Mama en Anna nog een potje monopoly en daarna is het voor mij de hoogste tijd om weer naar huis te gaan.

Het was een hele gewone vrijdag middag/avond in dit geweldige gezin, en daarom juist zo bijzonder om dit te fotograferen als blijvende herinnering voor later. Ik heb er enorm van genoten en wil jullie ontzettend bedanken voor jullie openheid en gastvrijheid!