• Day in the life in Zeeland (NB)

    22 maart 2019

Day in the life (DITL) fotoreportage in het dorpje Zeeland.

Op een lekker zonnige vrijdag in maart ging ik naar het dorpje Zeeland voor een “day in the life” reportage. Ik mocht namelijk een dagje meedraaien in het gezin van Jorlan, Marieke, Sil en Lizze en niet te vergeten chihuahua Binki en Koosje konijn.

Het was een gewone alledaagse vrijdagmiddag en daarom juist zo mooi om dit vast te leggen als herinnering voor later. Samen met Marieke ging ik mee naar school om daar Sil en Lizze op te halen. Het was heerlijk weer, de jassen konden uit; dus ook goed weer voor een ijsje en lekker even buitenspelen.

Moe van de schoolweek en het buitenspelen kroop Lizze thuis op de bank samen met haar grootste vriendje, chihuahua Binki om weer een beetje bij te tanken. Tijdens het eten vertelde Lizze dat ze graag wilde fietsen zonder zijwieltjes en dat hoefde ze tegen papa geen twee keer te zeggen. Toen mama, Sil en de andere kinderen naar capoeira bracht haalde papa snel de zijwieltjes eraf en gingen ze samen oefenen.

Het was een hele leuke en gezellige middag/avond in een warm en hecht gezin! Supermooi om dit vast te mogen leggen, puur en gewoon zoals het is, niets geposeerd of in scene gezet.

Dank je wel lieve Jorlan, Marieke, Sil en Lizze dat ik dit voor jullie mocht doen en voor jullie openheid en gastvrijheid.