• Henk & Sandra

    19 juli 2019

Trouwen bij de Tennisbaan in Doetinchem

Na de mooie verhalen van Henk & Sandra tijdens het kennismakingsgesprek was ik erg benieuwd naar hun speciale trouwlocatie. Want ze trouwde thuis in de tuin bij de tennisbaan waar Henk en Sandra de beheerders zijn. Hoe mooi is dat! Deze geweldige dag is alweer een paar weken geleden, maar wil ik zeker nog met jullie delen.

Bij aankomst was Henk zover dat zijn trouwpak aan mocht, samen met zijn 4 kinderen had hij alles uitgezocht en ook deze dag zorgden ze er met zijn vijven voor dat Henk er op en top uit zag. Wat een mooie momenten samen leverde dit op! Onderaan langs de tennisbaan stond alles klaar voor de ceremonie en namen de gasten plaats. Vol spanning wachtte Henk op zijn bruid en al snel verscheen Sandra samen met haar vader en de bruidskindjes. Wat zagen ze er prachtig uit! Een hele persoonlijke, emotionele maar bovenal liefdevolle ceremonie volgde. Henk & Sandra hadden allebei een hele persoonlijke trouwbelofte geschreven waarbij menigeen een traantje weg pinkte. De ringen werden door een kleinzoon en neef gebracht en er werden diverse nummer live gezongen door Silke.

Na de vele persoonlijke cadeautjes, bruidstaart en receptie zijn we nog snel even wat foto’s wezen maken bij De Zumpe een erg mooi stukje natuurgebied wat maar op een paar minuten afstand lag. Even een rustig momentje samen. Voor mij zat het er daarna op maar het bruidspaar en de gasten gingen nog even door.

Wat een fijne liefdevolle dag bij de tennisbaan in Doetinchem! Henk en Sandra bedankt voor jullie vertrouwen en de goede zorgen, ik wens jullie heel veel gelukkige en liefdevolle jaren samen.