• Jos & Karin

    22-04-2022

    Bruiloft fotograaf Sandy Peters in Erp en Veghel voor Bruiloftsfotografie  in Noord Brabant

Trouwen bij de Broederkapel in Veghel

Yess! Eindelijk mag er weer “gewoon” getrouwd en gefeest worden, dit jaar staan er daarom ook heel veel bruiloften in de agenda en het beloofd een heel mooi seizoen te worden. Vandaag 22-04-2022 barst het seizoen lost met deze toppers!

Ik begon mijn dag bij de bruidegom die bij zijn ouders was om de voorbereidingen te treffen, daarna door naar de bruid om ook daar de laatste voorbereidingen vast te leggen. Als snel was het tijd voor de eerste ontmoeting en de fotoshoot rondom Erp.

Tijdens een mooie ceremonie bij de Broederkapel in Veghel en lieve woordjes voor elkaar werd er volmondig “Ja” tegen elkaar gezegd. De taart werd aangesneden en geproost op een lang en gelukkig leven samen. Hierna vertrok het bruidspaar samen met de daggasten naar De Paal in Erp voor een heerlijk diner en een geweldige feestavond! Wauw, wat was dit een geweldige start van het bruidsseizoen van 2022!

Lieve Jos & Karin, super bedankt voor jullie vertrouwen, de goede zorgen en de gezelligheid. Ik wens jullie heel erg veel geluk samen!