• Colin & Silvia

    21 mei 2021

Trouwen in Uden en Heesch

Hoe het draaiboek er uit ziet is altijd spannend in deze tijd waar de maatregelen strenger zijn en steeds aangepast worden. Eigenlijk stond vorig jaar de trouwdag van Colin & Silvia al gepland, maar zoals ook bij vele andere bruidsparen gebeurde werd ook deze bruiloft een jaartje opgeschoven. In de weken voor de grote dag bleven de maatregelen veranderen en zijn er verschillende scenario’s en draaiboeken gemaakt. Er mocht helaas steeds weer minder dus de grote feestavond was al geschrapt, er was een andere (grotere) trouwlocatie gezocht zodat toch de belangrijkste gasten aanwezig mochten zijn bij de ceremonie, de horeca moest plots vroeg dicht en zo werd er ook een streep door het diner gezet. Een bruiloft plannen, wat normaal super leuk hoort te zijn, zorgde nu vooral voor veel onzekerheid…

In improviseren hadden Colin & Silvia inmiddels de nodige ervaring en bij Van der Valk hotel Uden-Veghel werd super goed meegedacht in wat er wel mogelijk was en dus werd besloten om het deze keer wel door te laten gaan. Gelukkig kwam het goede nieuws dat de horeca een dag ervoor weer tot 20:00 uur open mocht blijven en werd er last minute nog snel een diner geregeld.

Ondanks dat het weer niet erg mee werkte en alles er heel anders uitzag dan deze toppers in eerste instantie voor ogen hadden is het een geweldige dag geworden en werd er op en top genoten.