• Twan & Lisa

    29 augustus 2020

Thuis trouwen op de boerderij tussen de maïs

Trouwen op een super mooie locatie, thuis op de boerderij tussen de maïs, mooi weer, een tof en relaxed bruidspaar, gezellige gasten, lekker eten en drinken en een te gekke feestavond. Dat is de bruiloft van Twan en Lisa in het kort omschreven. Het was lange tijd heel spannend hoe de dag eruit zou zien en of alles door mocht gaan in deze Corona tijd maar gelukkig was er groen licht en met wat extra aanpassingen kon alles doorgaan zoals ze gehoopt hadden.

In de ochtend was het een gezellige boel bij Lisa thuis samen met haar ouders en zussen. In het begin altijd nog wat onwennig want meestal probeert iedereen aan de kant te gaan voor “de fotograaf” zodat ze niet “in de weg staan voor de foto”, maar dat is helemaal niet nodig want iedereen die aanwezig is hoor natuurlijk bij het verhaal van de dag. Tussendoor ben ik snel even naar Twan gegaan die samen met zijn familie er helemaal klaar voor was om zich om te gaan kleden. En al snel was het dan ook tijd om zijn Lisa op te gaan halen. Na de eerste ontmoeting stapte ze samen in de tractor richting park Ussen en de Geffense bosjes om wat foto’s samen te maken.

Nog even opfrissen en het was alweer tijd voor de ceremonie. En wauw wat was het mooi! Twan & Lisa hadden alles tot in de puntjes geregeld. Een prachtige trouwlocatie was er neergezet op de boerderij in Lith. Verlichting, wandelpaden, bordjes, bloemen, aankleding en ga zo nog maar even door. Veel trouwlocaties zullen hier jaloers op zijn. Na een volmondig “ja” werd de rest van de dag ingevuld met een borrel, taart, groepsfoto’s en overheerlijk diner en als afsluiter en knalfeest met muziek van Coverband Driven.

Samen met Ferry (videograaf) heb ik deze mooie dag vast mogen leggen en wat hebben we genoten!