• Zwangerschappsshoot in Uden

    Mark & Mariëlle

Zwangerschapsshoot in Uden

Misschien herkennen jullie Mark & Mariëlle nog? Vorig jaar mocht ik namelijk de super toffe bruiloft van deze toppers fotograferen bij de Brabantse Hoeve in Volkel (een van mijn favoriete trouwlocaties). Een tijdje terug mailde ze mij met het geweldige nieuws dat ze in verwachting zijn van hun eerste kindje én met de vraag of ik een zwangerschaps- en newbornshoot wilde doen? Nou daar hoefde ik niet lang over na te denken; Natuurlijk wil ik dat! Super leuk om verschillende fases in hun leven vast te mogen leggen.

We spraken af bij Bedaf in Uden. Het was prachtig weer, blauwe lucht, een heerlijk zonnetje en niet te warm. Er werd onweer voorspeld maar volgens buienradar en wat andere apps zaten we safe en trok de bui mooi langs ons af. Al kletsend begonnen we met de fotoshoot en ook hun nieuwe huisgenootje mocht mee op de foto.

Het is echt heel fijn om weer te mogen fotograferen in deze rare tijd. Wel even wennen dat ik 1,5 meter afstand moest houden, dat leek me eerst best lastig, maar eigenlijk was het helemaal geen probleem. In de verte hoorde we het flink donderen maar bij ons werd het zonnetje steeds mooier van kleur. We hadden niet in de gaten dat achter de hoge bomen hele donkere wolken onze kant op kwamen waardoor we werden verrast met een flinke regenbui. Vanaf de andere kant bleef de zon nog volop schijnen. Schuilen onder een boom had geen zin dus snel terug naar de auto. Drijfnat daar aangekomen was dat helaas het einde van deze toffe fotoshoot. Maar deze plensbui mag wat mij betreft de pret niet drukken want die was het meer dan waard. Hieronder een kleine greep uit deze zwangerschapsshoot.

Mark en Mariëlle het was weer super gezellig! Op naar een nieuwe fase in jullie leven, papa en mama! Superleuk dat ik dat ook mag vastleggen! Ik kan eigenlijk niet wachten tot het zover is ;-)

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen

error: Het is niet toegestaan tekst en afbeeldingen van deze website te kopiëren.