Newbornshoot / Baby fotoshoot / Kraamreportage lifestyle fotografie

Jullie zijn zwanger of net bevallen? Van harte gefeliciteerd! De geboorte van jullie kindje is een hele mooie, bijzondere en speciale tijd en helaas is je kraamperiode voorbij voordat je het weet.
In deze tijd wordt je vaak geleefd en slaap je meestal wat minder waardoor je niet alles bewust meemaakt of onthoudt. Des te meer reden om deze mooie tijd vast te laten leggen in een ongedwongen en pure newbornshoot.

Geen geposeerde foto’s maar gewoon de normale dagelijkse dingen die horen bij de kraamtijd in jullie eigen vertrouwde omgeving. Je kunt hierbij denken aan verzorg momenten zoals het voeden, in bad doen, het babykamertje, lekker samen knuffelen en natuurlijk jullie kersverse gezinnetje samen.

Hebben jullie interesse? Neem dan tijdens jullie zwangerschap al contact met me op, zodat ik in de weken na je uitgerekende datum een plekje vrij houdt in mijn agenda. Zodra jullie kleine wonder geboren is laat het dan zo snel mogelijk aan mij weten zodat ik definitief ruimte kan reserveren in mijn agenda en we een datum en tijd af kunnen spreken dat ik langskomt voor de newbornshoot.

Een newbornshoot is al mogelijk vanaf € 265,= hierbij mogen jullie 10 foto’s uitzoeken die jullie in hoge resolutie krijgen. Jullie kunnen uiteraard ook extra digitale bestanden afnemen of een mooi album laten maken. Willen jullie weten wat de mogelijkheden en daarbij horende prijzen zijn? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via 06-4719969, het contactformulier of info@sandypeters.nl.

error: Het is niet toegestaan tekst en afbeeldingen van deze website te kopiëren.