Albums

Kiezen jullie voor een van de pakketten, dan lever ik daar standaard een prachtig digitaal opgemaakt trouwalbum bij. Op deze manier is de herinnering aan jullie bruiloft nog mooier en kunnen jullie samen op de bank jullie grote dag opnieuw beleven.

Alle albums zijn professionele handgemaakte fotoboeken voorzien van hoogwaardige afdrukken op Fuji DPII papier. Alle albums zijn zo gemaakt dat ze volledig lay-flat zijn, dat wil zeggen dat de pagina’s van links naar rechts mooi open blijven liggen en een foto over de gehele breedte van het album kan doorlopen.

Ik hou van een rustige moderne opmaak. Jullie mogen zelf een selectie maken van de foto’s die jullie in het album willen, vervolgens maak ik er een mooi geheel van. Iedere bruiloft is uniek, dus ook het trouwalbum. Er is een ruime keuze in kleuren en materialen die gebruikt kunnen worden voor de omslag, talloze opties zoals een foto of jullie namen voorop zijn mogelijk.

Ook ouders, getuigen, familie en vrienden leven intens mee op zo’n mooie dag. Om hen een mooie herinnering te geven is het mogelijk om een mini-kopie van jullie trouwalbum te bestellen. Deze worden ook wel ouderalbums genoemd en zijn gemaakt van hetzelfde materiaal als het trouwalbum alleen in een kleiner, handzaam formaat. Een prachtig cadeau waar eenieder nog veel plezier van zal hebben.

Trouwalbum_0001 Trouwalbum_0002 Trouwalbum_0003 Trouwalbum_0004 Trouwalbum_0005 Trouwalbum_0006 Trouwalbum_0007

error: Het is niet toegestaan tekst en afbeeldingen van deze website te kopiëren.