Op zoek naar Bruidsfotograaf Brabant?

Super leuk je gaat trouwen! Van harte gefeliciteerd. Heb je gezocht op bruidsfotograaf Brabant? En ben je op zoek naar een gezellige Brabantse bruidsfotograaf die jullie fotografeert zoals jullie echt zijn? Hou je niet van poseren en heb je ook zo’n hekel aan een gemaakte lach? Dan zijn jullie bij mij aan het juiste adres! Een trouwdag is heel bijzonder en de tijd vliegt voorbij extra belangrijk dus om een blijvende herinnering te hebben aan deze mooie dag. Mijn doel is daarom ook om jullie bruiloft vast te leggen zoals het is, zodat bij het terugkijken van de foto’s je die geweldige dag weer opnieuw beleefd.

Ongedwongen, kleurrijk en puur

Als fotograaf heb ik mij gespecialiseerd in bruidsfotografie. Op een onopvallende manier leg ik het verhaal van jullie dag vast en meng me tussen jullie gasten waardoor ze me vaak niet eens opmerken. Regelmatig krijg ik te horen van mijn bruidsparen dat ze niet eens wisten dat ik bepaalde momenten gefotografeerd had, voor mij een groot compliment. Tijdens de momenten waar het wel nodig is geef ik natuurlijk aanwijzingen en help ik jullie om zo relaxed en ontspannen mogelijk op de foto te gaan.

Naast ongedwongen is mijn stijl van fotograferen, kleurrijk een puur. Ik hou van de echte kleuren zoals ze zijn en dat zie je terug in mijn foto’s. Ik gebruik dus ook geen filtertjes en lever de meeste foto’s af in kleur waarvan er een aantal ook in zwart-wit aangeleverd worden.

Bruidsfotograaf Brabant

Als bruidsfotograaf werk ik door heel Nederland en daarbuiten. Samen met mijn man Martijn en ons zoontje Jesse woon ik in het Brabantse dorpje Herpen (gemeente Oss, tussen Den Bosch en Nijmegen) op de grens van Noord-Brabant en Gelderland. Zoals jullie al begrijpen ben ik daarom ook regelmatig te vinden in Noord-Brabant als Gelderland en ken ik daar heel veel leuke plekjes.

Meer informatie over mijn bruidsfotografie?

Willen jullie meer informatie? Kijk dan eens een op mijn homepage en de pagina Bruidsfotografie informatie en tarieven. Ben je benieuwd of ik nog beschikbaar ben om jullie trouwdag te fotograferen of heb je vragen over bruidsfotografie of iets anders? Neem dan contact met me op! Je kan me bereiken via tel. 06-47199695, via mail onderaan de site of vul het contactformulier in.

Eerdere bruidsreportages

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op!

  • DD dash MM dash JJJJ
2018_bruidsfotograaf_sandypeters_uit_noord-brabant

bruiloft fotograaf Sandy Peters uit Brabant

Dit ben ik…

Sandy Peters, bruidsfotograaf, lifestyle fotograaf, grafisch vormgever, getrouwd, mama, wonend in Herpen bij Oss en dol op chocolade.
Wil je meer over mij weten?

LEES HIER VERDER

Bruidsfotograaf Brabant – Bruiloft fotograaf – Trouwfoto’s – Bruiloftsfotografie – Bruidsfotografie – Trouwfotograaf – Bruidsreportage – fotograaf bruiloft – Fotograaf  Oss – Fotograaf Nijmegen – Fotograaf Uden – Fotograaf Den Bosch – Noord-Brabant – Gelderland – Bruidsfotograaf Gelderland

error: Het is niet toegestaan tekst en afbeeldingen van deze website te kopiëren.