Ruud-Jan & Geany:

Voor onze bruiloft waren we op zoek naar de perfecte fotograaf. Na diverse gesprekken met verschillende fotografen, kwamen we in gesprek met een fotografe bij ons uit de regio, Sandy Peters.
Al tijdens ons kennismakingsgesprek, wisten we dat Sandy de juiste fotograaf voor ons zou zijn.Enkele weken voor de bruiloft, hebben we op advies van Sandy een proef-shoot gedaan op de trouwlocatie. Op die manier konden we alvast de leuke plekjes en mogelijke poses uitproberen. Sandy liet ons onze gang gaan en deed enkele suggesties voor leuke foto’s.

Door die shoot, voelde de fotoreportage op de grote dag heel vertrouwd.
We zijn ons haast niet bewust geweest van haar aanwezigheid. Tijdens de groepsfoto’s en de reportage gaf ze advies waar nodig, om het beste uit het shot te krijgen.

Omdat we dat graag wilden, hebben we zelf de album selectie gedaan. Vervolgens hebben we samen met Sandy de uiteindelijke album indeling bepaald.

Sandy, dankzij jou hebben we een fantastische weergave van onze mooiste dag. We bladeren vaak met een twinkeling in de ogen en een glimlach op de lippen door het album.
Dank je voor jouw aanwezigheid, geduld, gezelligheid en ook professionaliteit.

Arno & Marco:

Wij zijn getrouwd op 26 juni 2015. We waren op zoek naar een fotograaf die onze trouwdag wilde vastleggen. Zo hadden we wat offertes aangevraagd en Sandy Peters reageerde ook meteen met een mailtje over haar kwaliteiten. Na een afspraak gemaakt te hebben en zij bij ons op bezoek was geweest, was de klik er meteen. Een lieve maar ook spontane vrouw die ook wist waar ze over praatte en ook onze wensen begreep. De loveshoot op 22 mei 2015 te hebben gehad bij onze ondertrouw, zijn we foto wezen maken bij de paters van de damianen in Sint Oedenrode. Daar zijn al heel wat mooie foto’s gemaakt, dus we wisten ook meteen dat op onze trouwdag dat ook wel goed zou komen. En zeker niets te veel gezegd, want op onze dag met prachtig weer zijn de foto’s zeer geslaagd. We konden ook geen keuzes maken welke foto’s we zouden nemen voor ons trouwalbum, dus dat zijn heel wat meer pagina’s geworden (het trouwalbum is ook door Sandy gemaakt). Alles is ook perfect afgehandeld, we hebben een prachtige dag gehad, met een prachtig trouwalbum en alles netjes aangeleverd op dvd. We kijken er nog steeds met veel plezier op terug.
Sandy Peters, we willen jou ontzettend bedanken voor de geweldige ervaring samen met jou, maar ook zeker die met Steven Bijl, onze videograaf, met wie de samenwerking fantastisch was. En voor het prachtig resultaat van ons trouwalbum en vanuit Steven Bijl voor onze perfect gemonteerde film (wat volgens ons een hels karwei heeft moeten zijn, een pluim daarvoor). Het was top! Bedankt.

Vele groeten van de bruidegoms Arno en Marco.

Bruidsfotograaf Schaijk en Uden

Jochen & Marieke:

Vorig jaar heeft Sandy onze bruiloft in beeld gebracht. Met veel behulpzame tips van Sandy werd het een prachtige fotoshoot. De rest van de dag met vele mooie momenten werd ook geweldig op beeld vastgelegd zodat we perfecte herinneringen hebben aan één van de mooiste dagen uit ons leven.

Een echte aanrader!

Ries & Dionne

Lieve Sandy,

Een fotoreportage hoort erbij… Wij dachten het daar erg moeilijk mee te krijgen. Zowel met de aanwezigheid van een ‘onbekende’ als het op de foto staan. Maar dat is heel erg mee gevallen! Wij hebben het absoluut niet als vervelend ervaren om samen met jou foto’s te maken en dat je er de hele dag bij was. Natuurlijk voelde we ons zelf zekerder door ons hele uiterlijk tijdens het maken van de foto’s, maar dat we ons zelf prettig voelde komt voor een groot deel ook door de fotograaf als persoon!

Bedankt dat jij er was!
Ries & Dionne

Alexander & Saskia

Wij trouwden samen met onze zonen! We hebben deze dag heel mooi vast laten leggen door deze top fotografe. Het enige jammere wat wij ervaren, is dat onze zonen niet apart op de foto’s staan en we zijn de groepsfoto vergeten! Maar dat wil niet zeggen dat we minder van onze foto’s genieten, dat doen we nog steeds! We zouden Sandy zeker aanraden aan andere mensen die gaan trouwen!

error: Het is niet toegestaan tekst en afbeeldingen van deze website te kopiëren.