[cs_content][cs_element_section _id=”1″][cs_element_row _id=”2″][cs_element_column _id=”3″][cs_text _order=”0″]

Lifestyle fotograaf Nijmegen e.o.

Jullie zijn op zoek naar een fotograaf in de regio Nijmegen? Leuk dat je op mijn site komt kijken! Ik hou van spontane, kleurrijke en pure foto’s en woon vlakbij Nijmegen.

Wil je een gezellige en leuke fotoshoot met je gezin of familie? Of misschien met je lief, een vriend, vriendin of iemand anders. Of wil je een zwangerschaps of baby fotoshoot? Naast de vele bruidsreportages die ik doe zijn andere reportages ook super leuk om te mogen doen.

Even wat quality time samen, in de bossen spelen of rennend over de zandvlakte, alles kan en mag. We gaan vooral heel veel lol en plezier maken en ondertussen maak ik de mooiste foto’s van jullie momenten samen. Een blijvende herinnering voor altijd. 

[/cs_text][cs_text]

Familie fotoshoot door fotograaf nijmegen Sandy PetersLekker naar buiten of in je eigen omgeving voor spontane foto’s en heel veel plezier.

De achtergrond bepaald voor een groot gedeelte de sfeer van de foto’s en daarom denk ik graag met jullie mee en kiezen we samen een locatie uit waar we de foto’s maken dit kan zowel binnen in jullie eigen huis zijn als een leuke locatie in de buurt. Kies je ervoor om naar de bossen gaan, een park, aan het water, een speeltuin, in de stad of juist een stoere industriëlele locatie? Alles is mogelijk! Ik woon vlakbij Nijmegen en ken daarom veel leuke plekjes in de buurt en omgeving. 

Wat kun je verwachten

fotograaf Nijmegen, familie fotoshoot in de bossen door Bruidsfotograaf Sandy PetersOm jullie alvast een beetje te leren kennen en om mij helemaal goed voor te bereiden stuur ik jullie voor de fotoshoot een korte vragenlijst toe met wat vragen over hobby’s, vakanties etc.. Jullie krijgen van mij via de e-mail ook nog wat informatie en kledingtips. 

Op de plek die we samen afgesproken hebben ontmoeten we elkaar en vooral bij jonge kinderen, neem ik graag ruim de tijd om ervoor te zorgen dat ze zich op hun gemak voelen bij mij en de camera. In een ongedwongen sfeer gaan we aan de slag. Door leuke vragen te stellen, kleine opdrachtjes en woordspelletjes te doen wordt het voor iedereen een leuke ervaring waar je met plezier aan terug denkt, zelfs voor degene die niet graag op de foto gaan. 

Na de fotosessie 

Ik hoop natuurlijk dat jullie het leuk hebben gevonden en met plezier terugdenken aan de shoot. Voor mij als fotograaf staan er nog wat dingen te doen. De foto’s worden door mij geselecteerd en netjes nabewerkt en als de serie klaar is worden ze in een online gallerij geplaatst waarin jullie de foto’s kunnen bekijken en de favorieten aan kunnen geven. 

Meer informatie of reserveren?

Wil je meer informatie of een reportage reserveren? Vul dan het contactformulier in. Bellen, mailen of sms-en mag natuurlijk ook. 

[/cs_text][/cs_element_column][/cs_element_row][/cs_element_section][cs_section bg_color=”#ffffff” parallax=”false” separator_top_type=”none” separator_top_height=”50px” separator_top_angle_point=”50″ separator_bottom_type=”none” separator_bottom_height=”50px” separator_bottom_angle_point=”50″ style=”margin: 0px;padding: 0px 0px 5px;”][cs_row inner_container=”false” marginless_columns=”false” style=”margin: 0px auto;padding: 0px;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/1″ style=”padding: 0px;”][cs_text]

Bekijk eerdere reportages

[/cs_text][x_recent_posts type=”post” count=”4″ offset=”” category=”familiefotoshoots, zwangerschap, newbornshoot, Loveshoots” orientation=”horizontal” no_sticky=”false” no_image=”false” fade=”true”][/cs_column][/cs_row][/cs_section][cs_element_section _id=”21″][cs_element_row _id=”22″][cs_element_column _id=”23″][cs_text _order=”0″]

Fotograaf Nijmegen – Fotoshoot Nijmegen – Fotograaf Uden – Fotograaf Oss – Fotograaf Wijchen – lifestyle fotograaf

[/cs_text][/cs_element_column][/cs_element_row][/cs_element_section][/cs_content]