Lifestyle fotograaf Nijmegen e.o.

Jullie zijn op zoek naar een fotograaf in de regio Nijmegen? Leuk dat je op mijn site komt kijken! Ik hou van spontane, kleurrijke en pure foto’s en woon vlakbij Nijmegen.

Wil je een gezellige en leuke fotoshoot met je gezin of familie? Of misschien met je lief, een vriend, vriendin of iemand anders. Of wil je een zwangerschaps of baby fotoshoot? Naast de vele bruidsreportages die ik doe zijn andere reportages ook super leuk om te mogen doen.

Even wat quality time samen, in de bossen spelen of rennend over de zandvlakte, alles kan en mag. We gaan vooral heel veel lol en plezier maken en ondertussen maak ik de mooiste foto’s van jullie momenten samen. Een blijvende herinnering voor altijd.

Familie fotoshoot door fotograaf nijmegen Sandy PetersLekker naar buiten of in je eigen omgeving voor spontane foto’s en heel veel plezier.

De achtergrond bepaald voor een groot gedeelte de sfeer van de foto’s en daarom denk ik graag met jullie mee en kiezen we samen een locatie uit waar we de foto’s maken dit op een leuke locatie in de buurt zijn of lekker binnen in jullie eigen huis. Kiezen jullie voor een park, de bossen, een speeltuin, de stad, een stoere industriële locatie of misschien lekker ergens op een strandje aan het water? Alles is mogelijk! Ik woon vlakbij Nijmegen en ken daarom verschillende plekjes in de omgeving.

Wat kun je verwachten

fotograaf Nijmegen, familie fotoshoot in de bossen door Bruidsfotograaf Sandy PetersVooraf stuur ik jullie een korte vragenlijst toe om jullie alvast een beetje te leren kennen en hiermee kan ik mij ook goed voorbereiden op de fotoshoot. Ook ontvangen jullie verdere informatie over de fotoshoot en wat kledingtips.

Zijn er jonge kinderen bij? Dan neem ik graag ruim de tijd om te zorgen dat ze zich op hun gemak voelen bij de camera en mij. Op een speelse manier starten we de fotoshoot en zal ik jullie leuke vragen stellen, woordspelletjes met jullie doen en kleine opdrachtjes geven. Hierdoor wordt het niet zomaar een fotoshoot maar een leuke ervaring, zelfs voor degene die liever niet voor de camera staan.

Na de fotosessie 

Hopelijk vonden jullie het leuk en kijken jullie met plezier terug  op de shoot. Voor mij als fotograaf staan er nog wat dingen te doen. Ik ga aan de slag met de selectie en nabewerking van de foto’s en zodra de serie klaar is zal ik deze in een online galerij zetten zodat jullie de foto’s kunnen bekijken en selecteren. Afhankelijk van jullie wensen maken we nog een afspraak om de mogelijkheden qua albums, fotoafdrukken en wanddecoratie te bekijken.

Meer informatie of reserveren?

Wil je meer informatie of een reportage reserveren? Vul dan het contactformulier in. Bellen, mailen of sms-en mag natuurlijk ook.

Prijzen

Bruidsfotografie
1225 Euro

incl. 5 uur
Sneak preview kort na de bruiloft
Basic album
Privé online galerij
Alle foto’s in de online galerij als digitale bestanden

Familie fotoshoot
195 Euro

– incl. 5 pers. meerprijs p.p. 10 Euro
– Duur ca. 1 uur
– 10 digitale bestanden*
*digitale bestanden mogen zelf uitgezocht worden in een afgeschermde online galerij

Meer informatie of reserveren?

Zwangerschapsshoot Uden - Bedaf door Fotograaf Sandy Peters

Zwangerschapshoot
195 Euro

– Bij jullie thuis of op locatie
– Duur ca. 1 uur
– 10 digitale bestanden*
*digitale bestanden mogen zelf uitgezocht worden in een afgeschermde online galerij

Meer informatie of reserveren?

Newbornshoot
265 Euro

– Lifestyle of Day in the life shoot bij jullie thuis
– Duur ca. 1,5 uur
– 10 digitale bestanden*
*digitale bestanden mogen zelf uitgezocht worden in een afgeschermde online galerij

Meer informatie of reserveren?

Bekijk eerdere reportages