Bruiloftsfotografie voor jullie trouwdag

Bruiloftsfotografie Nijmegen, door Sandy Peters uit Oss bij Slot DoddendaelJullie gaan trouwen? Van harte gefeliciteerd! Jullie gaan een leuke en spannende tijd tegemoet met alle voorbereiding. Natuurlijk ga je dan ook op zoek naar bruiloftsfotografie want deze mooie en bijzondere dag moet uiteraard goed vastgelegd worden door een bruidsfotograaf, zodat als jullie later samen op de bank zitten (oud, grijs en verrimpeld) jullie weer even die mooie dag opnieuw beleven.

Bruiloftsfotografie is er in verschillende stijlen en er zijn heel veel mogelijkheden. Mijn stijl kan je omschrijven als, Ongedwongen, Kleurrijk en Puur. Ik fotografeer op een bruiloft zo veel mogelijk op een onopvallende manier. Ik meng mij tussen de gasten zodat jullie eigenlijk niet eens in de gaten hebben dat ik er ben en op een relaxte manier de dag beleven. Waar nodig geef ik natuurlijk aanwijzingen en help ik jullie.

Zorgvuldig hebben jullie alles uitgezocht, zoals jullie trouwkleding, de ringen, bloemen, vervoer, locatie enz. ik probeer deze details altijd zo veel mogelijk vast te leggen tijdens de dag. Na afloop van jullie dag maak ik een selectie van de foto’s en controleer deze op o.a. kleur, contrast, scherpte en uitsnede. Jullie ontvangen een ruime selectie foto’s in hoge resolutie in kleur en/of zwart-wit op een USB stick, en ik maak een prachtig trouwalbum vol echte momenten voor jullie waarmee jullie de dag steeds weer opnieuw beleven. Een aantal voorbeelden en mogelijkheden van trouwalbums vind je hier.

Twee fotografen op je bruiloft

Jullie kunnen ook kiezen voor bruiloftsfotografie door twee fotografen tijdens de trouwdag. Jullie zullen misschien denken twee fotografen? Een bruidsfotograaf is al duur genoeg ;-). Toch kiezen steeds meer bruidsparen hiervoor want twee fotografen hebben allebei hun eigen specialiteiten en ze kunnen zich tijdens de dag opsplitsen zodat de ene bruidsfotograaf ’s ochtends naar de bruidegom gaat en de andere naar de bruid en er dus geen enkel moment gemist wordt. Nog een andere reden om bruiloftsfotografie door twee bruidsfotografen te laten doen kan zijn om bepaalde momenten vanuit meerdere hoeken te laten fotograferen, of om nog creatievere trouwfoto’s te krijgen. Zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden en opties? Neem dan contact met ons op via dit formulier.

Bruiloftsfotografie Vught door Bruiloft fotograaf Sandy Peters uit Brabant_0028

Bruiloftsfotografie en video

Willen jullie deze onvergetelijke dag ook op video vast laten leggen? Dat kan! Ik werk namelijk ook samen met een aantal videograven en we lopen elkaar zeker niet in de weg, met veel liefde en passie leggen wij jullie huwelijksdag vast. Willen jullie meer informatie hierover of weten of we nog beschikbaar zijn op jullie trouwdag? Vul dan dit contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met jullie op.

Wat kost een fotograaf voor je bruiloft?

Om jullie verhaal zo compleet mogelijk te vertellen start ik de dag graag met het fotograferen van de voorbereidingen, gevolgd door de eerste ontmoeting, ceremonie, het aansnijden van de taart en een fotoshoot op locatie.

Omdat geen enkele bruiloft hetzelfde is maak ik heel graag een offerte op maat voor jullie, maar om alvast een indicatie te geven vinden jullie hierlangs het pakket voor 5 uur fotografie.
Alle trouwreportages worden standaard afgeleverd met een basic album welke naar wens kan worden aangepast en uitgebreid. Ook is het mogelijk om zogenaamde ouderalbums bij te bestellen.

Bruidsreportage

1.095 Euro

incl. 5 uur
Sneak preview kort na de bruiloft
Basic album
Privé online gallerij
USB stick met digitale foto’s

Upgrade naar

Luxe trouwalbum

vanaf  449 Euro

upgrade naar 30 x 30 album
incl. 25 spreads (50 bladzijden)
Keuze uit diverse kleuren en materialen
Ouderalbums bij te bestellen in combinatie met het trouwalbum.

error: Het is niet toegestaan tekst en afbeeldingen van deze website te kopiëren.