De mooiste bruiloftsfotografie voor jullie trouwdag

Bruiloft fotograaf sandy peters voor Spontane bruidsfotografie Beuningen en Nijmegen Gelderland

Je gaat trouwen? Van harte gefeliciteerd! Super tof dat je naar mijn bruiloftsfotografie komt kijken. Ik ben Sandy Peters, bruidsfotograaf vlakbij de grens van Brabant en Gelderland, maar ik reis graag overal naar toe om een trouwdag perfect vast te leggen.

Een leuke en spannende tijd met veel voorbereiding, er komt een hoop op je af. De tijd vliegt voorbij en voordat je het weet is het al zover; jullie grote dag is aangebroken. Alles is op en top geregeld, je genieten volop en de dag vliegt voorbij…
Gelukkig kan ik als bruidsfotograaf deze mooie en bijzondere dag perfect vastleggen. Met als resultaat een prachtig trouwalbum waarmee je helemaal terug in de tijd gaat en die prachtige dag weer even opnieuw beleeft als je later gezellig samen op de bank de foto’s bekijkt.

Bruiloft fotograaf Sandy in Oisterwijk en Den Bosch Bruiloftsfotografie in Noord BrabantRelaxte bruiloftsfotografie met echte momenten

Op een ongedwongen en relaxte manier leg ik een trouwdag vast. Continue ben ik op zoek naar verhalen, echte momenten en connecties. De trotse blik van je vader of moeder als ze je voor het eerst zien, even een stiekem kusje tussendoor, lieve woorden van je broer of zus waardoor je wordt ontroert, de slappe lach om de blunders die gemaakt zijn… Allemaal momenten die er toe doen en echt bij jullie dag horen. Ik meng me tussen de gasten en vaak hebben ze niet eens in de gaten dat ik er ben. Er wordt niets geregisseerd of in scene gezet maar waar nodig help ik en geef ik aanwijzingen zodat jullie je helemaal op je gemak voelen bij mij en mijn camera en de allermooiste mooiste bruidsreportage krijgen.

Echte kleuren en details

Alle foto’s worden 1 voor 1 nabewerkt. Ik hou van echte kleuren en gebruik geen filters zodat over tig jaar de kleuren nog steeds zijn zoals ze echt waren. Door de dag heen probeer ik ook zoveel mogelijk details vast te leggen, zoals de trouwkleding, ringen, bruidstaart, bloemen, vervoer, locatie enz.

Wat kost een fotograaf voor je bruiloft?

Om het verhaal zo compleet mogelijk te vertellen start ik de dag graag met het fotograferen van de voorbereidingen, vaak gevolgd door de eerste ontmoeting, ceremonie, het aansnijden van de taart en een fotoshoot op locatie.

Omdat geen enkele bruiloft hetzelfde is maak ik heel graag een offerte op maat, maar om alvast een indicatie te geven hieronder het pakket voor 5 uur fotografie.
Alle trouwreportages worden standaard afgeleverd met een basic trouwalbum welke naar wens kan worden aangepast en uitgebreid. Ook is het mogelijk om ouderalbums bij te bestellen, een kleine versie van het grote trouwalbum.

Prijzen Bruiloftsfotografie

Pakket standaard met 5 uur bruidsfotografie vanaf 1225 Euro

 • Vrijblijvend kennismakingsgesprek
 • Een sneak preview kort na de bruiloft per mail
 • 5 uur aaneengesloten fotografie op jullie trouwdag
 • Uitgebreide reportage met bewerkte foto’s in hoge resolutie (zonder logo)
 • Geen minimum of maximum aantal maar alle foto’s en momenten die bij jullie dag horen.
 • Basic album
 • Jullie ontvangen alle digitale bestanden van jullie trouwfoto’s uit de online galerij.
Upgrade

Luxe trouwalbum

vanaf  449 Euro

 • upgrade naar 30 x 30 album
 • incl. 25 spreads (50 bladzijden)
 • Keuze uit diverse kleuren en materialen
 • Ouderalbums bij te bestellen in combinatie met het trouwalbum.

Werkwijze

Na afloop van jullie dag maak ik een selectie van de foto’s en controleer deze op o.a. kleur, contrast, scherpte en uitsnede. Jullie ontvangen een ruime selectie foto’s in hoge resolutie in kleur en/of zwart-wit op een USB stick, en ik maak een prachtig trouwalbum vol echte momenten waarmee jullie de dag steeds weer opnieuw beleven. Een aantal voorbeelden en mogelijkheden van trouwalbums vind je hier.

Twee fotografen op je bruiloft

Jullie kunnen ook kiezen voor bruiloftsfotografie door twee fotografen tijdens de trouwdag. Je zult misschien denken twee fotografen? Een bruiloftsfotograaf is al duur genoeg ;-). Toch kiezen steeds meer bruidsparen hiervoor want twee fotografen hebben allebei hun eigen specialiteiten en ze kunnen zich tijdens de dag opsplitsen zodat de ene bruidsfotograaf ’s ochtends naar de bruidegom gaat en de andere naar de bruid en er dus geen enkel moment gemist wordt. Nog een andere reden om bruiloftsfotografie door twee bruidsfotografen te laten doen is om bepaalde momenten vanuit meerdere hoeken te laten fotograferen, of om nog creatievere trouwfoto’s te krijgen. Benieuwd naar de mogelijkheden en opties? Neem dan contact op via dit formulier.

Bruiloftsfotografie Vught door Bruiloft fotograaf Sandy Peters uit Brabant_0028

Bruiloftsfotografie en video

Willen jullie deze onvergetelijke dag ook op video vast laten leggen? Dat kan! Ik werk namelijk ook samen met een aantal videograven en we lopen elkaar zeker niet in de weg, met veel liefde en passie leggen wij jullie huwelijksdag vast. Meer informatie hierover of weten of we nog beschikbaar zijn op jullie trouwdag? Vul dan dit contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met jullie op.

Bekijk eerdere bruiloften