• Mark & Mariëlle

    19 september 2019

Trouwen bij de Brabantse Hoeve in Volkel

Jullie herinneren de loveshoot van Mark & Mariëlle van vorige week vast nog wel. Nou vandaag staan ze weer op mijn blog want ze zijn getrouwd!!

Afgelopen donderdag 19-09-19 was de grote dag. ‘s Morgens vroeg vertrok ik naar het huis van Mark & Mariëlle waar Bruidsstyliste Linda Zandee bezig was met de visagie en haarstyling bij Mariëlle. Er hing een gezellige en relaxte sfeer, heerlijk! De prachtige trouwjurk (van Ann & John bruidsmode) hing te schitteren aan de trap, de tijd vloog voorbij en al snel stond Mariëlle daar te stralen, helemaal klaar voor de grote dag. Snel reed ik naar Tejo de Kapper waar Mark zijn haar tot in de puntjes gedaan werd om vervolgens naar het huis van zijn ouders te gaan om zich daar verder klaar te maken voor de grote dag. Bij aankomst stond een mooie rode Ferrari te pronken op de oprit want Mariëlle wilde graag een Ferrari als trouwauto maar Mark vond het na het proefritje van die ochtend toch wel heel erg gaaf dat hij hier vandaag in mocht rondrijden ;-)!

Nadat Mark zijn super mooie bruid opgehaald had reden we naar de koekbouw in Veghel om daar een aantal foto’s te maken. De tijd vloog wederom voorbij met deze twee toppers. Wat zijn ze leuk samen en wat straalt de liefde er vanaf! Voor de rest van deze dag en avond mogen we naar de prachtige Brabantse Hoeve in Volkel, waar altijd alles tot in de puntjes verzorgd is. Wat een top locatie is dit! Echte Brabantse gezelligheid en goede service, zeker een aanrader voor aanstaande bruidsparen.

Bij aankomst arriveerde ook Peggy van Gurp die daar live een schilderij gemaakt heeft van het bruidspaar met de gasten, wauw wat mooi om te zien hoe ze dat doet. En het resultaat is aan het eind van de dag een super mooi persoonlijk schilderij van de bruiloft, ook zeker een aanrader.

De hoogste tijd nu om echt te gaan trouwen! Trouwambtenaar Anne-Mieke Post is er helemaal klaar voor en maakte er een mooie persoonlijke ceremonie van. Bij het uitspreken van de geloften aan elkaar had Mariëlle een extra verrassing voor Mark. Ooit heeft Mark haar gevraagd een liedje voor hem te zingen en Mariëlle had daarop geantwoord dat ze dat wel zou doen als ze ooit gingen trouwen. En jullie voelen hem natuurlijk al…. want belofte maakt schuld, dus Mariëlle was al weken aan het oefenen met haar oom die haar begeleide op gitaar en ze zong Lost without you van Krezip, chapeau Mariëlle! Een volmondig “ja” volgde natuurlijk en aan Ring Security Jip, de eer om de ringen te brengen aan het kersverse echtpaar.

Tijd voor de toast, het aansnijden van de bruidstaart (Funny Taarten) en gezellig borrelen met de daggasten. Rond 16:30 uur stond “Roderick” (Entertainer Jos Hilhorst uit Odiliapeel) paraat om de feestgasten te ontvangen en aansluitend werd er een heerlijk festival diner verzorgd. Er waren verschillende soorten verse Pizza, een Oer-BBQ, Saladebar en er was ook nog een speciaal bierbar. Om 19.00 uur werd de dansvloer geopend door het bruidspaar en ik weet eigenlijk wel zeker dat het nog heel lang gezellig is geweest daar in Volkel.

Lieve Mark en Marielle, het was een geweldige dag! Super bedankt voor het vertrouwen in mij en alle goede zorgen. Ik wens jullie heel erg veel geluk en liefde samen.