• Gido & Wendy

    14 juni 2019

Bruidsfotografie Oss en Berghem

Afgelopen vrijdag hebben Gido en Wendy samen met hun dochtertjes Dhesz en Devlynn “Ja” gezegd in het Gemeentehuis van Oss! Wat was het een mooie dag! Bij aankomst in Berghem waren alle drie de dames bijna zover dat ze hun prachtige jurk aan mochten en ze straalden van oor tot oor. Gido hoorden we al van ver aankomen in een super gave auto en Dhesz en Devlynn konden niet wachten om papa te begroeten.

Na de eerste ontmoeting tussen papa en mama vertrokken we snel richting Herperduin voor de bruidsreportage. Even leek het erop dat de weergoden ons niet zo goed gezind waren want bij aankomst begon het te regenen en na een snelle check bij buienradar bleek er een flinke bui aan te komen, dus snel aan de slag om alvast wat foto’s te maken zodat ze ons die niet meer af konden pakken. Gelukkig is die flinke bui net aan ons voorbij gegaan en begon zelfs de zon te schijnen toen we Herperduin weer uit reden.

Even snel een broodje eten en dan is het de hoogste tijd om te vertrekken naar het Gemeentehuis van Oss voor een mooie huwelijksceremonie en aansluitend de familiefoto’s in het Jan Cunenpark.

Ondertussen wachtte er in Zalencentrum de Merx 2 prachtige bruidstaarten gemaakt door Dia Boeijen. En tot slot werd deze mooie dag afgesloten met een knal feest waarbij DJ Justin van Skyfly de sfeer er meteen goed in had zitten en de optredens van Antonie van Lierop en Henk Bernard maakte de feestavond helemaal compleet!

Lieve Gido & Wendy, ik wens jullie heel erg veel liefde en heel veel mooie jaren samen met jullie geweldige meiden.