• Joey & Marissa

    21 juni 2019

Trouwen bij Museum Jan Cunen te Oss

Dit weekend was het weer: Wedding time! Op deze mooie vrijdag gingen Joey en Marissa trouwen bij Museum Jan Cunen te Oss en wat was dat genieten! Samen met Ferry den Boer van Vidso heb ik deze dag in beeld gebracht, foto en video.

Toen ik arriveerde bij Marissa viel het mij meteen op wat voor een relaxed sfeertje er hing, heerlijk! Alles was ruim ingepland dus geen gehaast voor het aanstaande bruidspaar. Na wat foto’s gemaakt te hebben van de voorbereidingen bij Marissa vertrok ik naar de ouders van Joey waar de voorbereidingen ook al in volle gang waren en het trouwpak (van Tilburg) bijna aan mocht. Wat is het toch gaaf om die mooie momentjes met de ouders van het bruidspaar te fotograferen. Weer terug bij Marissa was het moment daar dat eindelijk die supermooie trouwjurk (de bruidsgalerie) aan mocht en al snel kwam Joey aanrijden in de supergave auto van zijn schoonvader. Wauw wat een geweldig mooi stel! Ze straalden van oor tot oor. Er was lekker wat tijd gepland om foto’s te gaan maken en gingen eerst even langs huis om even te knuffelen met hun allergrootste vriendje en daarna door naar het Jan Cunen museum om binnen en in het park rondom foto’s te maken.

De tijd vloog voorbij en na goede zorg voor de innerlijke mens was het zover en begonnen de zenuwen al meer op te spelen. Het was de hoogste tijd voor de huwelijksceremonie in de trouwzaal van Museum Jan Cunen, eerst maakte Joey de entree samen met zijn moeder en vervolgens werd Marissa weggegeven door haar vader. Trouwambtenaar Henny Boers maakte er een mooie ceremonie van en al snel klonk het volmondige “Ja” en waren ze man en vrouw. Om het huwelijk te bezegelen aan Opa de eer om de trouwringen (Glamiria) te komen brengen. Na de ceremonie even naar buiten voor wat groepsfoto’s met de gasten in het Jan Cunen park en ondertussen werd de trouwzaal omgetoverd voor de borrel en kon er geproost worden op een mooi en lang huwelijk samen. Na nog wat sfeerfoto’s van de borrel zat de dag er voor mij als bruidsfotograaf op en vertrok het bruidspaar naar Zalencentrum de Merx in Berghem om deze dag af te sluiten met een knallend feest.

Lieve Joey en Marissa, het was een supermooie dag en vond het geweldig om deze voor jullie vast te mogen leggen. Bedankt voor alle goede zorgen en heel erg veel geluk samen!