Over Sandy

Over Sandy Peters bruidsfotograaf

Wintersport in Oostenrijk

Ik ben Sandy Peters-Megens, geboren in 1980 in het Brabantse dorpje Herpen vlakbij Oss. Ik ben de trotse mama van Jesse (2012) en sinds 2006 getrouwd met mijn maatje, grote liefde en steun en toeverlaat, Martijn.

Naast fotograferen vind ik grafische vormgeving erg leuk en ik maak dan ook regelmatig trouwkaartjes voor mijn bruidsparen. Als ik niet aan het werk ben vind ik het erg fijn om tijd door te brengen met mijn gezinnetje. Een gezellig dagje weg of lekker uiteten in een goed restaurant maar ook een dagje relaxen in de sauna kan ik erg van genieten. We gaan graag op wintersport naar Oostenrijk maar ook lekker kamperen met onze caravan is op en top genieten.

In 2012 fotografeerde ik mijn eerste bruiloft. Ik vond het super spannend en zelfs een beetje eng maar toen het zover was en de grote dag aangebroken was wist ik al heel snel dat ik dit veel vaker wilde doen! Daarna ging het eigenlijk heel erg snel en volgde er al snel meer aanvragen. Door het volgen van meerdere workshops, een opleiding en mentoring heb ik mezelf verder mogen ontwikkelen en begin 2017 heb ik mijn vaste baan opgezegd en mag ik mezelf fulltime fotograaf noemen!

2018_bruidsfotograaf_sandypeters_uit_noord-brabant

Foto door: Aniek Verschuur Fotografie

Zelf vind ik het nooit zo fijn om op de foto te gaan en ik sta daarom ook liever achter de camera dan ervoor. En ik hoor je al zeggen, “ik heb er een hekel aan om op de foto te gaan, ik sta er nooit leuk op en weet niet hoe ik moet kijken”. Geloof me, dat komt helemaal goed! Door leuke vragen en opdrachtjes zorg ik ervoor dat jullie je helemaal op je gemakt voelen en soms zelfs vergeten dat ik erbij ben.

Wil je meer van mij weten? Neem dan gerust contact met mij op via de contact pagina en natuurlijk kan je me ook bellen op 06-47199695.

Groetjes,
Sandy

error: Het is niet toegestaan tekst en afbeeldingen van deze website te kopiëren.