Op zoek naar een bruiloft fotograaf?

Een bruiloft is vaak een van de mooiste dagen van je leven en dat verdient een goede en professionele bruiloft fotograaf. Spreekt: “Geen gemaakte lach, zo min mogelijk poseren en veel echte momenten” jullie aan? Dan zitten jullie helemaal goed! Welkom bij Sandy Peters Fotografie.

Als fulltime bruiloft fotograaf ben ik beschikbaar voor het fotograferen van bruiloften in heel Nederland (en zelfs daarbuiten). Mijn doel is om spontane foto’s vol emotie te maken die de gezellige en relaxte sfeer van jullie dag perfect weergeven. Trouwfoto’s waar jullie na tig jaar nog steeds blij mee zijn en die jullie weer helemaal mee terug nemen naar die mooie trouwdag.

Bruiloft fotografie: Wat kan ik voor jullie betekenen?

Misschien heb je al verschillende websites bekeken en zoals je gezien hebt is de keuze reuze! En tja waar begin je dan met je zoektocht naar een bruiloft fotograaf en welke past het beste bij jullie? Stel je voor dat je een bruiloft fotograaf kiest en achteraf spijt hebt. Eeuwig zonde, want je trouwt natuurlijk maar één keer!

Allereerst is het van belang dat de stijl van de foto’s jullie aanspreekt. Houden jullie van kleurrijke foto’s, spreekt vintage jullie aan of juist moody foto’s? En gaat jullie voorkeur naar geposeerde foto’s of juist niet? Met deze vragen kunnen jullie al heel wat bruidsfotografen van jullie lijstje afstrepen door goed naar de fotostijlen te kijken. Maar wat ook zeker zo belangrijk is, is het gevoel wat je bij de fotograaf hebt want hij of zij is tenslotte een heel groot gedeelte van de dag aanwezig.

Voor mij als bruiloft fotograaf is het ook erg belangrijk een goed gevoel bij het bruidspaar te hebben zodat ik die spontane en echte momenten kan vangen. Het grootste compliment wat ik meestal krijg is dat ik helemaal niet opgevallen ben tijdens de dag en dat er veel foto’s tussen zitten waarvan het bruidspaar en de gasten niet eens wisten dat ze gemaakt zijn.

Neem ook eens een kijkje op de rest van mijn site. Klik hier voor meer informatie en tarieven over bruidsfotografie.

Waarom kiezen voor Sandy Peters als jullie bruiloft fotograaf?

Geen maximum

Jullie ontvangen alle foto’s in hoge resolutie op usb. Geen minimum of maximum aantal foto’s maar alle bewerkte digitale bestanden die jullie verhaal van de dag compleet maken.

Trouwalbum inclusief

Bij alle pakketten zit standaard een basic trouwalbum, handgebonden met mooie lay-flat pagina’s. Afhankelijk van jullie wensen is het album verder uit te breiden.

Sneak preview

Binnen 1 of 2 dagen een sneak preview met enkele foto’s van jullie bruiloft zodat jullie alvast kunnen genieten en pronken met een paar foto’s van jullie mooie dag.

Snel een antwoord

Hebben jullie vragen of een opmerking? Laat het gerust weten! Binnen 24 uur ontvangen jullie een reactie terug. 

Ruime ervaring

Als full-time bruidsfotograaf heb ik al heel wat bruiloften gefotografeerd en daarmee een ruime ervaring opgedaan. Ik denk graag met jullie mee. 

1 of 2 fotografen

Willen jullie de dag graag door 2 fotografen vastgelegd hebben? Ook dat is mogelijk. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Eerdere bruidsreportages

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op!

1 + 1 = ?

bruiloft fotograaf sandypeters uit noord-brabant

Dit ben ik…

Sandy Peters, bruidsfotograaf, lifestyle fotograaf, grafisch vormgever, getrouwd, mama, wonend in Herpen bij Oss en dol op chocolade.
Wil je meer over mij weten?

LEES HIER VERDER

error: Het is niet toegestaan tekst en afbeeldingen van deze website te kopiëren.