Veel gestelde vragen

Het liefst ben ik al vanaf de voorbereidingen bij jullie om alle details zoals de kleding, schoenen, sierraden enz. te fotograferen. De eerste ontmoeting, ceremonie, toast en taart en een fotoshoot op een leuke locatie mogen natuurlijk niet ontbreken. Om het verhaal van jullie dag compleet te maken zou ik ook graag de openingsdans en enkele sfeerfoto’s van het feest maken.
Een fotosessie duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur en afhankelijk van de locatie waar jullie foto’s willen maken moeten jullie natuurlijk ook rekening houden met de reistijd van en naar de fotolocatie.
Ja ook dat kan! Ik heb een vaste videograaf waar ik mee samenwerk, een groot voordeel want wij zijn op elkaar afgestemd.
Heel graag! Hebben jullie mij ook geboekt tijdens het diner, dan stel ik het op prijs dat jullie een kleine maaltijd voor mij regelen. Dit hoeft uiteraard geen 3-gangen diner te zijn, maar een crew-maaltijd is al voldoende zodat ik alert en scherp blijf en geen moment van jullie dag mis.
Ik zorg altijd dat ik voldoende materiaal bij me heb. Ik werk met 2 identieke camera’s en verschillende lenzen, dus mochten er problemen voordoen heb ik altijd een back-up.
Gelukkig komt dat niet zo vaak voor maar helaas heb je het niet voor het zeggen. Als ik enigszins kan dan zal ik er gewoon zijn, maar als het echt niet kan en er is sprake van overmacht dan zorg ik dat er in overleg met jullie een geweldige collega voor jullie klaar staat die mijn werkzaamheden kan waarnemen. Voor zover mogelijk worden de nabewerking en het album wel gewoon door mij verzorgt.
Graag zelfs! Dan weten we ook zeker dat we alle foto’s hebben die jullie er graag in terug zien.
Ik fotografeer in RAW en pas mijn stijl toe op de foto’s. Verder worden de foto’s gecontroleerd op o.a. kleur, contrast, scherpte en uitsnede en eventueel omgezet naar zwart-wit. Ik lever nooit de originele RAW-bestanden aan.