Lifestyle fotograaf in Oss e.o.

Zijn jullie op zoek naar een fotograaf in Oss, regio Uden, Nijmegen, Den Bosch of daarbuiten? Leuk dat jullie op mijn site terecht zijn gekomen! Mijn naam is Sandy Peters, ik ben fulltime fotograaf en woon met mijn man en zoontje in Herpen vlakbij Oss.

Wil je geen gemaakte lach en zo min mogelijk poseren en juist foto’s met een echte lach, mooie momenten en waar jullie opstaan zoals jullie echt zijn? Dan is mijn lifestylefotografie iets voor jullie want dat is precies wat ik als fotograaf wil bereiken tijdens een reportage. We gaan daarom heel veel leuke dingen doen en heel veel plezier maken en dat zul je zeker terug zien in de foto’s.

Fotograaf Oss e.o. – Een locatie naar keuze

Fotograaf Oss Uden NijmegenEen lifestyle reportage kan zowel binnen in jullie eigen huis als op een locatie naar keuze. In een ongedwongen sfeer gaan we aan de slag en laat ik kinderen spelletjes doen en geef ik kleine “opdrachtjes” om een ontspannen sfeer te creëren en die echte spontane lach tevoorschijn te toveren. Een lifestyle reportage is heel erg heel erg geschikt voor een familie fotoshoot met je gezin of hele familie, maar ook als zwangerschaps- of newbornshoot.

De achtergrond bepaald natuurlijk heel erg de sfeer van de foto’s daarom overleggen we altijd even wat het beste bij jullie past en wat jullie wensen zijn. Zo kunnen we bijvoorbeeld lekker in jullie eigen vertrouwde huis fotograferen of naar de bossen gaan, een park, aan het water, een speeltuin, in de stad of juist een stoere industriëlele locatie als fotograaf ben ik al op veel plekjes geweest en denk ik graag met jullie mee. Ik woon in de gemeente Oss maar ben ook vaak te vinden in de regio’s Uden, Wijchen en Nijmegen en ken daaromheen dan ook veel leuke plekjes in de buurt.

Wat kun je verwachten

Om jullie alvast een beetje te leren kennen en om mij helemaal goed voor te bereiden stuur ik jullie voor de fotoshoot een korte vragenlijst toe met wat vragen over hobby’s, vakanties etc.. Jullie krijgen van mij via de e-mail ook nog wat informatie en kledingtips.

fotogaaf Oss Uden Nijmegen

Op de plek die we samen afgesproken hebben ontmoeten we elkaar en vooral bij jonge kinderen, neem ik graag ruim de tijd om ervoor te zorgen dat ze zich op hun gemak voelen bij mij en de camera. Spelenderwijs gaan we aan de slag. We doen leuke spelletjes, ik geef kleine “opdrachtjes” en we gaan lekker dollen en rennen en natuurlijk ook veel knuffelen. Door leuke vragen te stellen, woordspelletjes te doen en kleine opdrachtjes te geven zorg ik ervoor dat het voor iedereen een leuke ervaring wordt waar je met plezier aan terug denkt, zelfs voor degene die niet graag op de foto gaan.

Na de shoot 

De fotoshoot zit erop en natuurlijk hoop ik dat jullie het leuk hebben gevonden. Voor mij als fotograaf staan er nog wat dingen te doen. Ik ga aan de slag met het selecteren en nabewerken van de foto’s en zodra de serie klaar is komt deze in een online gallerij te staan zodat jullie de foto’s kunnen bekijken en jullie favorieten aan kunnen geven. Willen jullie iets leuks bestellen voor aan de muur, een mooi album of iets anders dan adviseer ik jullie hier graag in tijdens een persoonlijk gesprek zodat ik jullie de verschillende mogelijkheden kan laten zien.

Prijzen

Bruidsfotografie
1225 Euro

incl. 5 uur
Sneak preview kort na de bruiloft
Basic album
Privé online galerij
Alle foto’s in de online galerij als digitale bestanden

Familie fotoshoot
195 Euro

– incl. 5 pers. meerprijs p.p. 10 Euro
– Duur ca. 1 uur
– 10 digitale bestanden*
*digitale bestanden mogen zelf uitgezocht worden in een afgeschermde online galerij

Meer informatie of reserveren?

Zwangerschapsshoot Uden - Bedaf door Fotograaf Sandy Peters

Zwangerschapshoot
195 Euro

– Bij jullie thuis of op locatie
– Duur ca. 1 uur
– 10 digitale bestanden*
*digitale bestanden mogen zelf uitgezocht worden in een afgeschermde online galerij

Meer informatie of reserveren?

Newbornshoot
265 Euro

– Lifestyle of Day in the life shoot bij jullie thuis
– Duur ca. 1,5 uur
– 10 digitale bestanden*
*digitale bestanden mogen zelf uitgezocht worden in een afgeschermde online galerij

Meer informatie of reserveren?

Bekijk eerdere fotoreportages