• Marvin & Claudia

    17 september 2020

Bruidsfotografie in Veghel

Na een super gezellig kennismakingsgesprek hebben Marvin & Claudia meteen geboekt en dus aan mij de eer om hun bruiloft te fotograferen en ik had er al meteen heel veel zin in!
Mijn dag begon bij de ouders van Claudia thuis, waar Bylinn bezig was met de haren en make-up van Claudia en haar dochtertjes. Deze keer niet in de woonkamer, keuken of slaapkamer, maar tussen het gereedschap in een gezellig ingericht schuurtje in de tuin. Tussendoor ben ik snel even naar het huis van de ouders van Marvin gereden, om ook daar wat foto’s te maken van de voorbereidingen. Al snel was het zover en belde Marvin aan bij de voordeur om daar zijn mooie bruid te ontmoeten en hun prachtige bruidsmeisjes.

Gezamenlijk vertrokken we naar het Gemeentehuis van Veghel waar de daggasten het bruidspaar op stonden te wachten. Een mooie ceremonie volgde met veel lieve woorden en een volmondig ja! Aansluitend werd hun liefde bezegeld met een kerkelijke inzegening in de Lambertus Kerk in Veghel. De fotoshoot vond plaatst bij de Koekbouw in Veghel, een prachtige industriĆ«le locatie met heel veel mogelijkheden die ook aan te raden is voor een fotoshoot al het slecht weer is. Van slecht weer was vandaag gelukkig geen sprake en onderweg naar De Hooghei in Berlicum hebben we nog wat leuke foto’s. van het bruidspaar gemaakt in het bos.

Op deze dag moest natuurlijk gedronken worden! Hoog tijd daarom voor een toast en het aansnijden van de bruidstaart. Er werd gezellig gekletst en geborreld en na wat groepsfoto’s zat voor mij de dag erop.

Marvin en Claudia, ontzettend bedankt voor jullie gezelligheid en vertrouwen. Ik wens jullie heel erg veel geluk en liefde samen met jullie mooie dochters!