• Dirk & Cindy

    12 april 2019

Bruidsfotografie Raadhuis Schaijk en aan de gracht in Ravenstein

Afgelopen vrijdag, 12 april 2019, ging voor mij het bruidsseizoen van start want Dirk en Cindy zijn getrouwd in het Raadhuis van Schaijk.

Ik startte de dag op de boerderij van Dirk en Cindy waar Dirk net de supergave trouwauto afgeleverd kreeg. Wauw wat een vette bak was dat zeg! Na het invullen van alle papieren voor de auto konden videograaf Ed van den Berg (van Smooth pictures) en ik aan de slag met het vastleggen van de voorbereidingen van Dirk.

Daarna als een speer door naar Ravenstein waar Cindy al zat te wachten op onze komst, zodat ze eindelijk haar prachtige jurk aan kon doen. Wat een geweldig mooi stel! Na de “first-look” hebben we bij het laantje en het bruggetje aan de gracht in Ravenstein foto’s gemaakt en wat een geluk hadden we dat het zonnetje lekker scheen zodat het net een klein beetje aangenamer was qua temperatuur. Op weg naar Schaijk zijn we even langs Opa en Oma gereden omdat die er helaas niet alle twee bij konden zijn deze dag, maar wat een geluk dat ze met 95 en 97 jaar nog helemaal zelfstandig wonen en het prachtige bruidspaar konden bewonderen.

Na een lekkere lunch nog even wat foto’s op de boerderij en al snel is het de hoogste tijd om naar het Raadhuis van Schaijk te gaan voor de huwelijksceremonie en aansluitend naar de spik splinter nieuwe locatie van De Potter in Schaijk waar de rest van de dag werd gevierd.

Lieve Dirk en Cindy, het was een hele fijne dag met jullie en jullie gasten. Veel geluk samen!