• Thomas & Jisca

    15 september 2018

Bruidsfotografie Den Bosch en Meneer van Eijk in Oisterwijk

Thomas & Jisca,

Op 15-09-2018 zijn Thomas & Jisca getrouwd bij de super leuke locatie Hotel Restaurant Grand Café Meneer Van Eijck! Alles was op en top geregeld en wat zijn die twee gek op elkaar! Echt een feestje om te fotograferen en een dag om nooit meer te vergeten!

Ik startte deze ochtend in Den Bosch bij Thomas en Jisca thuis waar ze allebei de voorbereidingen troffen voor de bruiloft en dat zonder dat ze elkaar zouden zien.
In de logeerkamer hing de Friese vlag buiten voor de raam lekker heen en weer te wapperen en Jisca was daar samen met haar moeder en zus om de laatste voorbereidingen te treffen. Het was eindelijk zover: De trouwjurk mocht aan en de allerlaatste voorbereidingen werden gedaan.

Daarna was de beurt aan Thomas. Samen met zijn broer deed hij zijn trouwpak aan en op het allerlaatste moment kwamen 2 vrienden, tevens de ceremoniemeesters, erbij voor de laatste kleine details. Ook Thomas was er nu helemaal klaar voor. Aan hem de eer om als eerste naar beneden te gaan waar familieleden en vrienden vol smart stonden te wachten. Jisca volgde al snel en wat een mooie ontmoeting was dat. Ze straalden van oor tot oor.

In de prachtige trouwauto van Goudsmederij van Bommel reed het bruidspaar naar het bosgebied voor de trouwreportage. Thomas en Jisca hadden al leuke plekjes uitgezocht waar ze graag foto’s wilde maken. Als snel was het de hoogste tijd om nog snel even wat te lunchen voordat we vertrokken naar de trouwlocatie, Meneer van Eijck in Oirschot.

Toen ik bij de trouwlocatie aankwam stonden de daggasten vol smart te wachten op het bruidspaar, na een warm welkom nam iedereen zijn plekje in voor de ceremonie.
Trouwambtenaar Jelle Kuiper van leuktrouwen.nl maakte er een super leuke ceremonie van en ook beide vaders hadden een mooi woordje gesproken. Nadat Thomas en Jisca nog een woordje tot elkaar hadden gericht was het tijd voor het officiële gedeelte waarna een volmondig “JA” klonk van zowel de bruid als bruidegom. Tijdens luid geklap van alle aanwezigen volgde “de kus”. Wauw!! De liefde spat er vanaf!

Tijd voor de toast en taart en een gezellig borrel met alle gasten. Ondertussen worden er nog een aantal groepsfoto’s gemaakt, volgen er leuke speeches en worden er te gekke cadeaus overhandigd. De tijd vliegt voorbij en al snel is het de hoogste tijd om de innerlijke mens te gaan verzorgen. Aan de andere kant van het pand is al hard gewerkt aan de voorbereidingen voor de bbq, dat wordt smullen!!

Rond een uurtje of acht in de avond komen de avondgasten binnen en volgen er nog wat leuke stukjes waarna het feest los kan barsten!

Lieve Thomas en Jisca, ik vond het super leuk om jullie dag als bruidsfotograaf vast te mogen leggen en wens jullie heel erg veel geluk en liefde!

Deze geweldige dag is mede mogelijk gemaakt door:

Trouwambtenaar Jelle Kuiper – leuktrouwen.nl
SUUS Bloem & Meer
HabbEvents

Goudsmederij Juwelier Bommel
Cake 5 Exclusive Cakes

Magnifique Haar & Visagie
Suitsupply

Hotel Restaurant Grand Café Meneer Van Eijck

Trouwjapon op maat