• Harm & Geertje

    25 mei 2019

Bruidsfotografie La Sonnerie in Son

Alweer bijna een week geleden was het de grote dag voor Harm en Geertje. Bij aankomst was Geertje al zover klaar dat ze samen met haar moeder de bruidsjurk aan mocht doen en daarna aan paps de eer om zijn prachtige dochter als eerste te zien. Nog heel even wachten en daar kwam Harm aan in een mooie oldtimer en mocht hij zijn Geertje eindelijk zien. Wauw wat straalde ze allebei!

Meteen even wat familiefoto’s maken en dan lekker lunchen met de aanwezige familie en vrienden en al snel was het tijd om te vertrekken naar de feestlocatie met ondertussen voldoende tijd om tussendoor foto’s te maken op verschillende mooie plekjes die het bruidspaar had uitgezocht.

Na een warm welkom bij La Sonnerie in Son was het de hoogste tijd voor de huwelijksvoltrekking. Een mooie ceremonie volgde en er klonk een volmondig “Ja”. Aan oma de eer om de ringen te brengen naar het kersverse bruidspaar.

Na de ceremonie hadden de aanwezige gasten buiten een erehaag gevormd en als verassing waren er een paar van Harm’s collega’s van Gaffert b.v. gekomen en stond daar “zijn” telescoopkraan met manbak te pronken. Voor mij natuurlijk ook ideaal om een groepsfoto te maken van iedereen die bij de ceremonie was (maar wel met knikkende knieĆ«n, haha). Hierna was het bruidspaar aan de beurt om een rondje door de lucht te maken.

Ondertussen stond de heerlijke bruidstaart al te wachten en na het aansnijden, een mooi woordje door de ouders van Harm en nog wat borrelen gingen we nog even op pad voor wat foto’s in Park Vroonhoven. Het hele dorp stond in het teken van de Ele Rally dus het was er lekker druk.

Toen de feestavond lekker op gang was zat het er voor mij op en ging ik moe en voldaan naar huis.
Harm & Geertje, ik heb ontzettend genoten van jullie dag en hoop jullie ook! Ik wens jullie heel erg veel liefde en geluk samen.